Ventilasjon i Bergen - se våre tjenester og produkter

Vi installerer og monterer ventilasjonsløsninger for privat og næring i hele Bergen

Ventilasjon er en avgjørende faktor for hvordan ditt innvendige klima er. Du kan selv tenke deg hvor mye av tiden din som tilbringes innendørs.

Det viktigste for oss i vårt arbeid med ventilasjon, er at våre kunder opplever økt livskvalitet og god helse gjennom våre løsninger. Du kan lese mer om helse og inneklima her.

BESTILL gratis befaring
håndverker som sjekker luftgjennomstrømming
ung kvinne sitter på sofa under varmepumpe

Få et ypperlig inneklima

Et ventilasjonssystem av ypperlig kvalitet, sammen med eksempelvis en varmepumpe for oppvarming, er den mest optimale løsningen for godt inneklima.

Ønsker du installasjon eller montering av ventilasjon i din bolig? Vi er en installatør med lang erfaring, som vet hvilke løsninger som passer for deg. Ta gjerne kontakt med oss for gratis befaring!

BESTILL gratis befaring

Produkter og tjenester

Balansert ventilasjon

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning ekstraherer all dårlig luft – og gir samtidig den samme mengden temperert og filtrert friskluft.

Mekanisk ventilasjon

Mekanisk ventilasjon tvinger frem lufttilførselen, forårsaker differensialtrykk og en god del luftbevegelse. Dette brukes som regel på kjøkken og bad.

Desentralisert ventilasjon

Desentralisert ventilasjon er balansert og kan gjenvinne opptil 80% av energien fra luften den erstatter.

Mini Vent

Ved bruk av Mini Vent, vil jevn luftsirkulasjon føre til redusert fuktighet, et sunnere innemiljø og lavere nivå av radon.

Motorfri kjøkkenventilator

Villavent kjøkken-hetter er installert med vifter som ikke inneholder ingen innebygd motor. De er koblet til en separat eksosvifte motor plassert på loftet eller i et oppbevaringsrom.

Ventilasjonskanaler og -rengjøring

Ventilasjonsrengjøringsarbeid utføres ved hjelp av avansert teknologi og forårsaker ingen ulemper for de som er inne i bygningen.

Bestill gratis befaring

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg!